viernes, 24 de febrero de 2012

Cakepops!!


Avui us volem ensenyar els Cakepops.

Són molt fàcils de fer i et fan quedar bé allà on els portis.
Estan fets amb retalls de pa de pessic o magdalenes. S'esmicola tot amb els dits; ben esmicolat i se li afegeix formatge per untar del tipus Philadelphia. Es barreja ben barrejat fins que tinguem una massa que ens permeti treballar-hi. Un cop tinguem la massa preparada comencem a fer boletes, com si féssim pilotetes pel caldo, i un cop fetes les clavem a un pal i només ens resta decorar-les. Les decorarem amb cobertura de xocolata blanca o negra. La blanca la podem tenyir de diferents colors i així donarem a la taula un toc molt divertit. Podeu acabar-los amb birutes de xocolata de diferents colors, amb alguna figura de fondant....vaja! amb tot allò que se us passi pel cap.
I per acabar una setmana una mica complicada, que millor que una cosa ben dolça i ben bona!

Bon cap de setmana per tothom

No hay comentarios:

Publicar un comentario