jueves, 16 de febrero de 2012

I avui....una de pastissos!!!


La cuinetes pels seus 29 anys, va decidir fer-se un pastís diferent, un pastís sorprenent, un gran pastís en definitiva.
Aquest pastís és una variant del famós red velvet cupcake.És un pastís tradicional americà, les àvies ensenyen a fer-lo a les noves generacions, i és un pastís habitual per a celebracions de "noies".Aquí va barrejar el típic RED VELVET CAKE amb un altre pastís molt habitual als EEUU que és un LAYER CAKE, un pastís format per vàries capes i cobert per un sol color, així un cop tallat si les capes són de diversos colors, és una grata sorpresa. La cobertura és altra vegada una crema de formatge ( és menys dolça que la crema de mantega).
Sorprèn perquè veus un pastís normal i corrent....vaja.... més normal que la resta dels pastissos, perquè no té cap decoració i quan fas el primer tall és quan et deixa amb la boca oberta.....i quant el tastes....mmmm....

Us deixem unes fotos perquè en gaudiu.

No hay comentarios:

Publicar un comentario