jueves, 9 de febrero de 2012

Galetes de Nadal


Aquest any vàrem encetar el mes de desembre amb un encàrrec molt important. Ens van demanar unes galetes per fer un regal. Aquestes galetes havien de viatjar una miqueta.....anirien fins a Menorca!!!

Desembre, hivern, llums, torrons, colors.....havia arribat el Nadal amb força. Es començaven a veure balcons farcits de llums i de color, pels carrers ja es respirava l'ambient nadalenc, els aparadors eren plens de regals i la gent es contagiava de tot plegat sortint carregada de bosses perque el nadal es màgic i, qui més qui menys, volia tenir-ho tot a punt abans de fer "cagar" el tió.

És per això, que per aquest encàrrec vam decidir que faríem unes galetes de vainilla amb formes típiques d'aquest mes tant especial.....ninots de neu, arbres de nadal, dolços de nadal, etc... Les vàrem decorar amb fondant i les varem embolicar amb molta cura per tal que arribessin en perfectes condicions a Menorca.

Mireia i Xavi moltissimes gràcies per confiar en nosaltres i fer-nos aquest encàrrec tant especial, nosaltres vam disfrutar molt fent-les!!!

Aquí en trobareu més fotos.



No hay comentarios:

Publicar un comentario